fbpxSkip to content
Menu
search
Menu

SKŁADNIKI: 

2 kromki chleba żytniego razowego – 60 g 
15 sztuk pomidorków koktajlowych – 300 g 
Plaster sera gorgonzola – 15 g 
1 ząbek czosnku – 5 g 
1/2 łyżki oliwy z oliwek – 5 g 

CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 minut
1. Chleb natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem, skrop oliwą z oliwek.
2. Nałóż plasterki pomidora, pokrojony ser gorgonzola
3. Zapiecz kanapki w piekarniku.
4. Gotowe kanapki posyp listkami bazylii lub innymi ziołami. 

PORCJA: ok. 290 kcal

Obserwuj:

DarkBlue-Medium-Facebook
Purple-Medium-Instagram
Blue-Medium-LinkedIn

Zapisz się i odbierz

DARMOWE ĆWICZENIA POMOCNE
W ODCHUDZANIU

 

Zobacz produkty:

sylwiaprawdzik_konsultacja_psychodietetyczna_grafika1_1
sylwiaprawdzik_plan_diety_zdrowy_talerz_grafika1_1

Przeczytaj też:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.