fbpxSkip to content
Menu
search
Menu

SKŁADNIKI:

Ser kozi – 35 g 

2 średnie buraki gotowane – 180 g 

4 garście rukoli lub roszponki – 80 g 

1/2 łyżki pestek dyni – 5 g

1/2 łyżki nasion słonecznika – 5 g 

1 łyżeczka octu balsamicznego – 3 g 

1 łyżka oliwy z oliwek – 5 g 

szczypta soli himalajskiej – 1 g 

CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT

1. Ugotuj buraki, a następnie pokrój w plasterki

2. Rukolę umyj i dodaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i odrobinę soli

3. Nasiona słonecznika i pestki dyni podsmaż bez tłuszczu na patelni, aż się zarumienią

4. Na talerzu ułóż rukolę, plasterki buraków, dodaj ser i posyp nasionami. 

PORCJA: ok. 295 kcal

Dzięki Programowi Chudnij Głową

  • Odzyskasz kontrolę nad jedzeniem
  • Poradzisz sobie z podjadaniem i przejadaniem się
  • Dowiesz się jak jeść ulubione potrawy i chudnąć
  • Przezwyciężysz trudności jakie pojawiają się w trakcie odchudzania
  • Staniesz się pewniejsza siebie
  • Schudniesz bez efektu jo-jo

Mój plan żywienia:  

  • pomoże Ci osiągać wyznaczone cele na każdym etapie odchudzania: redukcja wagi, stabilizacja wagi, zdrowa dieta na całe życie.   
  • zawiera proste zasady jak należy komponować posiłki zgodnie z Twoimi celami
  • umożliwia Ci komponowanie takich posiłków jakie lubisz
  • pozwoli Ci każdego dnia wybierać takie produkty na które masz w danym momencie ochotę 

Obserwuj:

DarkBlue-Medium-Facebook
Purple-Medium-Instagram
Blue-Medium-LinkedIn

Zapisz się i odbierz

DARMOWE ĆWICZENIA POMOCNE
W ODCHUDZANIU

 

Zobacz produkty:

sylwiaprawdzik_konsultacja_psychodietetyczna_grafika1_1
sylwiaprawdzik_plan_diety_zdrowy_talerz_grafika1_1

Przeczytaj też:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.