SKŁADNIKI:
Ser kozi – 35 g
2 średnie buraki gotowane – 180 g
4 garście rukoli lub roszponki – 80 g
1/2 łyżki pestek dyni – 5 g
1/2 łyżki nasion słonecznika – 5 g
1 łyżeczka octu balsamicznego – 3 g
1 łyżka oliwy z oliwek – 5 g
szczypta soli himalajskiej – 1 g
CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT
1. Ugotuj buraki, a następnie pokrój w plasterki
2. Rukolę umyj i dodaj oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i odrobinę soli
3. Nasiona słonecznika i pestki dyni podsmaż bez tłuszczu na patelni, aż się zarumienią
4. Na talerzu ułóż rukolę, plasterki buraków, dodaj ser i posyp nasionami.
PORCJA: ok. 295 kcal
Dzięki Programowi Chudnij Głową
- Odzyskasz kontrolę nad jedzeniem
- Poradzisz sobie z podjadaniem i przejadaniem się
- Dowiesz się jak jeść ulubione potrawy i chudnąć
- Przezwyciężysz trudności jakie pojawiają się w trakcie odchudzania
- Staniesz się pewniejsza siebie
- Schudniesz bez efektu jo-jo
Mój plan żywienia:
- pomoże Ci osiągać wyznaczone cele na każdym etapie odchudzania: redukcja wagi, stabilizacja wagi, zdrowa dieta na całe życie.
- zawiera proste zasady jak należy komponować posiłki zgodnie z Twoimi celami
- umożliwia Ci komponowanie takich posiłków jakie lubisz
- pozwoli Ci każdego dnia wybierać takie produkty na które masz w danym momencie ochotę